آموزش پارتیشن بندی هارد دیسک + فیلم آموزشی

پارتیشن بندی یکی از مهم‌ترین مراحل در مدیریت فضای ذخیره‌سازی هارد دیسک در سیستم‌های ویندوزی است. انجام صحیح پارتیشن بندی نه تنها به شما کمک می‌کند تا از فضای دیسک به‌طور بهینه استفاده کنید، بلکه در صورت بروز مشکلات نرم‌افزاری یا خرابی سیستم، می‌تواند از اطلاعات شما محافظت کند. در این مقاله از کانون بازیابی اطلاعات، به آموزش گام به گام پارتیشن بندی برای نسخه‌های مختلف ویندوز ۷، ۸، ۱۰ و ۱۱ می‌پردازیم.

اگر شما هم قصد دارید تا برای سیستم خود پارتیشن‌های جداگانه ایجاد کنید و عملکرد بهتری را تجربه کنید، با ما همراه باشید. در این راهنمای جامع، به معرفی روش‌های مختلف پارتیشن بندی، ابزارهای موجود و نکات ضروری برای جلوگیری از آسیب به داده‌های خود خواهیم پرداخت.


پارتیشن بندی هارد چیست؟


پارتیشن بندی هارد به فرآیند تقسیم فضای یک هارد دیسک به بخش‌های مختلف یا پارتیشن‌ها گفته می‌شود. این کار به شما این امکان را می‌دهد که فضای ذخیره‌سازی هارد را به اندازه دلخواه خود تقسیم کرده و برای هر بخش، سیستم‌عامل یا داده‌های مختلفی را ذخیره کنید. به طور معمول، پارتیشن بندی هارد برای استفاده بهینه از فضای دیسک، ایجاد امنیت بیشتر برای اطلاعات و جلوگیری از مشکلات مربوط به خرابی سیستم انجام می‌شود.

اگر هارد شما تنها یک پارتیشن داشته باشد، به‌طور معمول تمام اطلاعات شما در پارتیشن C (پارتیشن ویندوز) ذخیره می‌شود. در این صورت، در صورت بروز مشکل در سیستم عامل یا خرابی ویندوز، دسترسی به اطلاعات ذخیره‌شده در پارتیشن C امکان‌پذیر نخواهد بود. اما اگر هارد شما به چندین پارتیشن تقسیم شود، هنگامی که پارتیشن C با مشکل مواجه شود، می‌توانید با تعویض ویندوز، اطلاعات ذخیره‌شده در سایر پارتیشن‌ها را بدون مشکل بازیابی کنید.

پارتیشن بندی هارد مانند یک کمد است که به بخش‌های مختلف تقسیم شده است. در این حالت، دسترسی به اطلاعات بسیار آسان‌تر و ایمن‌تر خواهد بود و همچنین می‌توانید از فضای هارد دیسک به بهترین نحو استفاده کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *